Toll Free: 1.844.299.0030

Magyar

1.844.299.0030

Hívjon minket díjmentesen vagy küldje be kérdeseit az alábbi online formanyomtatványon.
HomeAboutPractice AreasTestimonialsResourcesDecisions and AwardsBlogContact
Top 100 Lawyers

Kapcsolat

New York és New Jersey Baleseti Ügyvéd

Senki nem tervezi, hogy balesetet szenvedjen. A valóság viszont az, hogy nap mint nap nagyon sok ember sérül meg, vagy meghal különböző balesetek miatt. 2009-ben több mint 3500 autóbaleseti sérülés történt Hudson megyében egyedül. Minden évben körülbelül 40.000 ember sérül meg gépjármű okozta baleset miatt az Egyesült Államokban.

Ha ön, az ön családja, vagy ismerőse megsérült bármilyen balesetben más személy okozta hiba miatt, akkor önnek szüksége van egy tapasztalt személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvédre aki az ön oldalán áll. Mi tapasztalt személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvédek vagyunk New Jerseyben és az ön ségítségére állunk baleseti sérülések esetén.

Bárhol New Jerseyben történt a baleset mi tudunk segiteni önnek az alábbi felsorolt esetekben:

Az alábbi felsorolt megyékben és városokban tudunk önnek segiteni: Hudson Megye, Bergen Megye, Essex Megye, Monmouth Megye, New Brunswick, Jersey City, Hoboken, Jackson, Freehold, Elizabeth, Cliffside Park.

Mi az ön oldálan állunk és harcolunk az ön jogaiért!

New Jersey Személyi Sérülésekkel Foglalkozó Ügyvéd

Nehéz időszakot jelenthet önnek vagy szeretteinek ha ön, az ön családja vagy ismerőse balesetben megsérült. Orvosi költségek fizetése, fizetés kiesés és egyéb pénzügyi nehézségek lehetnek amikkel önnek kell szembenéznie. A biztosítótársaságoknak a jogászok állnak az oldalukon. Önnek szüksége van egy tapasztalt baleseti ügyvédre aki az ön oldalan áll!

Stuart DiMartininak több mint 23 éves tapasztalata van a balesti ügyekkel kapcsolatban New Jerseyben és New Yorkban. Mr. DiMartini mindig segített megszerezni a megérdemelt maximális kompenzációt a balesetet szenvedet ügyfeleinek vagy az elhalálozott ügyfelek családjának. Mr. DiMartini elmagyarázza a complex ügyvédi eljárásokat lépésről lépésre és erőteljesen harcol hogy megszerezze a megérdemelt maximális kompenzációt az ügyfeleinek.

Kapcsolat

Ha ön vagy valaki önhöz közel álló megsérült egy balesetben más gondatlanságából, mi megvédjük az ön érdekeit és erőteljessen fogunk harcolni hogy a megérdemelt legmagassabb kártéritést megszerezzük önnek.

Kérjük hivja Mr. DiMartinit a 1.844.299.0030 számon. Mr. DiMartini és irodája örömmel válaszol kérdéseikre. Az első konzultáció ingyenes. Felveheti a kapcsolatot velünk az internetten is. Nem kérünk jogi dijat csak ha megnyerjük az ügyét.

Kapcsolat

Latest Posts

SSL Secure Site

Positive SSL on a transparent background

Accident Lawyer

We represent those seriously injured in accidents throughout the New York City metropolitan area.

Resource Center

Take us with you!

Social Media

Google+ tumblr img_logo_bluebg_2x facebook4
linkedin Twitter Youtube

Yelp!

Attorney Advertising