Toll Free: 1.844.299.0030

Gyalogos Baleset

1.844.299.0030

Hívjon minket díjmentesen vagy küldje be kérdeseit az alábbi online formanyomtatványon.

New York Baleseti Ügyvéd

Top 100 Lawyers

Föoldal

Megsérült egy Gyalogos Balesetben?

A gyalogos közlekedést magától értetődőnek vesszük. A gyalogosoknak azonban szintén szembe kell nézniük számos veszéllyel. A járdán, vásárláskor az üzleteben, vagy egyszerűen a gyalog átkelésnél is történhet baleset.

Sokszor a gyalogosok joga figyelmen kívül marad. Gondatlan vezetők nem veszik figyelembe az utcán átkelő személyeket. A ház tulajdonosok nem tartják biztonságos állapotban a gyalogutakat, a járdát vagy a lépcsőt. Ilyen biztonságtalan állapotban a gyalogos még egy egyszerű séta következtében is súlyos sérüléseket szenvedhet.

A gyalogos baleset, mint például egy járdai elesés vagy autó általt elszenvedett gyalogos baleset súlyos sérüléseket vagy akár halált is okozhat. Az gyalogos balesetben megsérült személyek orvosi költséégekkel, munkabér kieséssel és egyéb nehézségekkel kerülhetnek szembe.

Mi segíthetünk!

Mi tudunk segíteni az olyan gyalogosoknak, akik más személy vagy szervezet hibájából sérültek meg, beleértve az alábbiakat:

Mi tapasztalt New York és New Jersey Gyalogos Baleseti Ügyvédek Vagyunk

Ha ön vagy az ön szeretettje megsérült egy gyalogos balesetben, nagyon fontos, hogy egy személyi sérüléssel foglalkozó ügyvéd az ön oldalán álljon. A mi személyi sérüléssel foglalkozó ügyvédeink több éves tapasztalattal rendelkeznek és segíteni tudnak a gyalogos balesetek áldozatainak. Tudjuk, hogyan kell kezelni a biztosító társaságokat és agresszíven küzdünk a maximális kompenzáció elérhetőségéért. Több millió dolláros kártérítéseket kaptunk már a sérült ügyfeleink számára. Küzdeni fogunk az ön érdekeiért is!

Kapcsolat

Mi megértjük a balesetek áldozatainak megpróbáltatásait és ezért állunk az ügyfeleink számára. Minden ügyfélnek figyelmes személyi szolgáltatás nyύjtunk. Nem egy irodai szám lesz nekünk hanem egy név szerint ismert ügyfél.

Hivja Mr. DiMartini közvetlenül 1.844.299.0030 számon. Felveheti a kapcsolatot velünk az internetten is. Mi az ön rendelkezésére állunk. A konzultáció ingyenes. Nem kérünk dijat, csak ha megnyerjük az ügyét.

Föoldal

Latest Posts

SSL Secure Site

Positive SSL on a transparent background

Accident Lawyer

We represent those seriously injured in accidents throughout the New York City metropolitan area.

Resource Center

Take us with you!

Social Media

Google+ tumblr img_logo_bluebg_2x facebook4
linkedin Twitter Youtube

Yelp!

Attorney Advertising