Toll Free: 1.844.299.0030

Teherautó Balesetek

1.844.299.0030

Hívjon minket díjmentesen vagy küldje be kérdeseit az alábbi online formanyomtatványon.

New York Baleseti Ügyvéd

Top 100 Lawyers
Föoldal

Teherautó Balesetek

A teherautó baleset és az autó baleset nem egyezik meg a személyi sérülés sύlyosságának tekintetében. Az Egyesült Államok Közlekedési Minisztériuma szerint, 2008-ban országszerte több mint 4000 halálos balesetek történt amit teherautó okozott. Ez több mint 11 teherautó által elkövetett haláleset naponta. Azon kivűl még teherautók voltak jelen több mint 70.000 sérüléssel járó balesetben, illetve körülbelül napi 200 sérülést okoztak országszerte.

Nagy teherautók már csak a méretűk miatt is egyedülálló veszélyt jelentenek. Sokkal nagyobb méretűek mint egy hagyományos autó. A kamionok 10-szeressen többet nyomnak mint egy átlagos autó. Emellett bizonyos körülmények végett a tizennyolc kerekű kamionok hajlamosak “jackknife-ra” és azonkivűl felborulhatnak. Ez egy nagyon veszélyes állapotot jelent a többi autó vezetőire, akik megosztják az utat a kamionnal.

Egy teherautóbaleset bekövetkezhet az alábbi körülmények miatt:

 • Nem megfelelő rögzitése a rakománynak
 • Vezető fáradtsága
 • Vezető figyelmetlensége
 • Alkoholos állapot
 • Agresszív vezetés
 • Cell Phone használata
 • Követési távolság nem betartása
 • Nem biztonságos sebesség
 • Traffic lámpa figyelmen kívül hagyása
 • Nem biztonságos sáv cserélés
 • Nem a jobboldalon való haladás

Biztonságos Vezetési Gyakorlat

A teherautó vezetője nem rendelkezik ugyanolyan kormányozhatósággal, mint egy autó vezetője. A teherautó sofőrje nem tudja megállítani a teherautót olyan gyorsan mint egy autót, és a látótávolság is korlátozott lehet. Ne vágjon egy teherautó elé és nem tartozkodjon a “nem láthato zóná”-ban, ahol a teherautó vezetője nem tudja látni önt az oldalsó visszapillantó tükörben. Ez segíthet megelőzni a balesetet.

No-Zone!

Tapasztalt Személyi Sérülésekkel Foglalkozó Ügyvéd

A közlekedési baleseti ügyvédek elkötelezettek segíteni az olyan embereket, akik megsérültek egy autóbalesetben vagy teherautó balesetben Jersey City és New York területén. A mi ügyvédeink több éves kombinált tapasztalattal rendelkeznek az ilyen bonyolult személyi sérülésekkel kapcsolatos ügyekben és készen állnak az ön jogait képviselni.

Egy kamion baleset súlyos sérüléseket, sőt halált is okozhat a személygépkocsi utasainak. Ha megsérült egy teherautó balesetben, akkor orvosi költségekkel, kiesett munka bérrel kell szembe néznie. Mi segítünk önnek a bírósági eljárás minden lépésénel és kiharcoljuk önnek a legmagasabb megérdemelt kártérítést.

Stuart DiMartini több mint 20 éves tapasztalatával tudja segíteni az autóbalesetben megsérült embereket. Segíteni tud a bírósági eljárás minden lépésben. Érti az autó baleseti törvényeket és törekedni fog hogy kártérítést kapjon az elveszett bérek, az orvosi számlák és az elszenvedett fájdalom végett. Mr. DiMartini az ön érdekeiért harcol és segit hogy megkapja a megérdemel legmagasabb kártérítést.

Kapcsolat

Ha ön, vagy szeretettje megsérült egy nagy teherautó balesetben, a személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvédek alapos és azonnali vizsgálatot végeznek, hogy megvizsgálják a baleset okát. Mi segítünk önnek a jogi eljárás minden egyes lépésénél és megvédjük érdekeit és agresszíven fogjuk érvényesíteni a követeléseit.

Küzdeni fogunk, hogy megkapja a jogosult pénz kártérítést. Hivjon minket díjmentesen a1.844.299.0030 számon. A konzultáció ingyenes.

Föoldal

Latest Posts

SSL Secure Site

Positive SSL on a transparent background

Accident Lawyer

We represent those seriously injured in accidents throughout the New York City metropolitan area.

Resource Center

Take us with you!

Social Media

Google+ tumblr img_logo_bluebg_2x facebook4
linkedin Twitter Youtube

Yelp!

Attorney Advertising