Toll Free: 1.844.299.0030

Halál Eset

1.844.299.0030

Hívjon minket díjmentesen vagy küldje be kérdeseit az alábbi online formanyomtatványon.

New York Baleseti Ügyvéd

Top 100 Lawyers

Föoldal

Védjegyként Történt Halál Eset

Tragikus és nehéz időszak következik be a család életében amikor egy családtag meghal balesetben. Amellett hogy ez érzelmi hatást gyakorol a családra, pénzügyi problémák is adódhatnak. Amikor a baleset más személyek vagy szervezetnek hibájából következett be, a család túlélő tagjai jogosultak lehetnek pénzügyi kártérítésre.

A New York City és Jersey City személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvédek több mint 70 éves tapasztalattal rendelkeznek a mások gondatlanságából vagy hanyagságából eredő halál esetek területén.

Családtagja Elhalálozott Mások Gondatlanságából Vagy Hanyagságából?

Jogtalan halál esetnek nevezhető minden olyan halál eset ami más hibájából következett be. Az alálábbi jogtalan halál esetekben tudunk önnek segiteni:

Mi megértjük az ön helyzetét és tudjuk, hogy milyen nehéz időszakot jelent ha elveszti családtagját vagy szerettjét. A jogtalan halállal foglalkozo törvény bonyolult és sok idő érzékeny követelményeket kell figyelembe venni annak érdekében, hogy meg tudjuk védeni és őrizni az ön jogait. Éppen ezért nagyon fontos, hogy az illetékes jogellenes halál ügyvéd az ön segitségére álljon minél hamarabb.

Mi megértjük önt és agresszíven követeljük a kártérítés a jogsértőktől.

Nincs kötelezettség, és az első konzultáció ingyenes!

New York Védjegyként Történt Halál Eset

New York-i jog korlátozza a kártérítést a jogellenes halál ügyekben. Ez azt jelenti, hogy a családtag behajthatja a vagyoni, gazdasági veszteséget amit a halál eset miatt szenvedett. A kártérítés viszont nem ad kárpótlást a szomorúság, lelki gyötrelem, és az elszenvedett érzelmi okok miatt. A kártérítési jogellenes halál esetén szigorúan csak a gazdasági vesztesség értékét veszik figyelembe ami a családtag elhalálozásakor történt.

A New York-i jogellenes halál törvény nagyon bonyolult, és kizárja az érzelmeket a bíróság figyelméből. A New York-i jogellenes halál ügyvédek értik ezt a törvényt, és tudják, hogy hogyan kell a bíróság elé vinni a jogosulatlan halál igényt, hogy a baleset áldozatának családja megkapja a legmagasabb pénzügyi kompenzációt, amit megérdemel.

Kapcsolat

Ha a szeretettje meghalt egy olyan balesetben ami más személy vagy szervezet gondatlanságából történt, lépjen kapcsolatba velünk. A New York City és Jersey City személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvédek megfogják védeni az ön érdekeit, és segíteni fogják önt az ügy minden lépésénél. Mi az ön érdekeiért fogunk dolgozni hogy megkapja a legmagasabb kártérítés amire jogosult.

Hivja Mr. DiMartini közvetlen 1.844.299.0030 számon. Ő és irodája örömmel válaszol kérdéseire. Felveheti a kapcsolatot velünk az internetten is.

A konzultáció ingyenes.

Föoldal

Latest Posts

SSL Secure Site

Positive SSL on a transparent background

Accident Lawyer

We represent those seriously injured in accidents throughout the New York City metropolitan area.

Resource Center

Take us with you!

Social Media

Google+ tumblr img_logo_bluebg_2x facebook4
linkedin Twitter Youtube

Yelp!

Attorney Advertising