Toll Free: 1.844.299.0030

Építőipari Balesetek

1.844.299.0030

Hívjon minket díjmentesen vagy küldje be kérdeseit az alábbi online formanyomtatványon.

New York Baleseti Ügyvéd

Top 100 Lawyers

Föoldal

Építőipari Balesetek

Ha egy munkás megsérült a munkaterületen más hibájából, akkor a munkás jogosult a kártérítésre az orvosi költségek, elmaradt fizetés, és egyéb sérülésekért. Mr. DiMartinitöbb mint 20 éves tapasztalattal segíti azokat az embereket akik megsérültek balesetekben. Mi megvédjük az ügyfeleink érdekeit és kiharcoljuk a megérdemelt legmagassab pénz kártéritést az ügyfeleinknek.

Azépítkezési területek veszélyes helyek ahol könnyen megtörténhet egy baleset. A munkások veszélyes gépeket működtetnek, tárgyakat mozgatnak, emelnek és húzznak magasra fel. Az építőmunkások nap mint nap szembenéznekezekkel a veszélyekkel. Ha baleset történik egy építkezésen akkor az többségében nagyon súlyos sérüléseket okoz a munkavállalónak.

New Jersey építési baleset bekövetkezhet biztonsági szabálysértés miatt illetve a vállalkozó hanyagságából.

Munkavállaló Kártérítés Kifizetése

Ha egy építőipari munkás sérülést szenvedett el, vagy életét vesztette egy munkával kapcsolatos balesetben, a munkavállaló jogosult a munkavállalók kártérítésére kifizetett segélyre. A segélyek a következők lehetnek:

  • Orvosi segély
  • Ideiglenes teljes segély
  • Állandó részleges segély
  • Állandó teljes segély
  • Segély halál eseten

Harmadik fél okozta baleset

Ha egy harmadik fél (valaki más, mint a munkavállaló munkáltatója), hanyagsága vagy gondatlansága okozta vagy hozzájárult a balesethez, a sérült munkavállaló jogosult lehet a jogosult segély mellett a munkavállalók kártérítésére kifizetett ellátáshoz is.

Kapcsolat

Ha ön vagy valaki önhöz közel álló megsérült egy New Jersey-i építkezési balesetben, akkor önnek szüksége van egy tapasztalt személyi sérüléssel foglalkozó ügyvédre. Mi az ön oldalán állunk és megvédjük az önérdekeit.

Kérjük hivja Mr. DiMartinit a 1.844.299.0030 számon. Mr. DiMartini és irodája örömmel válaszol kérdéseikre. Az első konzultáció ingyenes. Felveheti a kapcsolatot velünk az internetten is. Nem kérünk jogi dijat csak ha megnyerjük az ügyét.

Föoldal

Latest Posts

SSL Secure Site

Positive SSL on a transparent background

Accident Lawyer

We represent those seriously injured in accidents throughout the New York City metropolitan area.

Resource Center

Take us with you!

Social Media

Google+ tumblr img_logo_bluebg_2x facebook4
linkedin Twitter Youtube

Yelp!

Attorney Advertising